banner
Omgaan met elkaar

Omgaan met elkaar
Op onze school, zorgen we voor een fijne en veilige plek waar alle kinderen graag willen zijn. Het is belangrijk dat alles duidelijk is, rustig gaat en dat er vaste gewoontes zijn. We zorgen dat elk kind zich blij en veilig voelt. Als je je fijn voelt, ga je namelijk graag naar school!

We hebben een paar belangrijke regels op onze school. Die gelden voor iedereen: de kinderen, het schoolteam en de ouders. De vier belangrijkste regels zijn:

  1. We zijn netjes en denken aan elkaar
  2. We zijn voorzichtig met onze spullen
  3. We zijn op school om te leren
  4. We helpen elkaar

Elke klas heeft ook eigen regels. De kinderen bedenken die samen met de juf of meester aan het begin van het schooljaar. Deze regels hangen in de klas met foto's die laten zien wat we bedoelen. Als iemand zich niet aan een regel houdt, praten we daarover.

‘Binnen is beginnen’ is ons motto. Dat betekent dat de kinderen meteen naar hun klas gaan als ze binnenkomen. Daar beginnen ze met een taakje dat al klaarligt. Bij de kleinste kinderen ligt er speelgoed klaar.

Ook is het belangrijk dat alle kinderen op tijd op school zijn, zodat we goed kunnen beginnen. De directie let hier goed op.

right_image